Meteen naar de inhoud

Evenementen en activiteiten

In het Krinkelhof heerst er altijd een bruisende sfeer. Wij organiseren zelf regelmatig leuke en kindvriendelijke activiteiten zoals een kaas- en wijnavond, Thaise avond, hamburgeravond … Naast onze eigen activiteiten is het Krinkelhof ook beschikbaar voor jouw evenementen. Wil je een verjaardagsfeestje, communie, teambuilding, of babyborrel organiseren? Contacteer ons dan via info@krinkelhof.be.

gezellige activiteiten voor jou en je gezin

Het Krinkelhof organiseert regelmatig zelf activiteiten voor het hele gezin zoals een kaas- en wijnavond, mosselsouper, Thaise avond, etc. Voor de kinderen wordt er altijd een kindvriendelijk alternatief voorzien, zodat ook zij met veel plezier van de avond kunnen genieten.

plan je eigen evenement in het krinkelhof

Naast activiteiten, heeft het Krinkelhof ook ruimte voor evenementen tot 60 personen. Onze gloednieuwe privétent zorgt ervoor dat je afgescheiden van de bar van jouw feestje kan genieten. Wil je een babyborrel, verjaardagsfeestje, communie of teambuilding organiseren, of heb je een ander idee? Neem dan zeker contact met ons op!

plezier met het hele gezin

Nieuw dit jaar in het Krinkelhof is het toevoegen van Boltra en verscheidene traditionele volksspelletjes om samen met je gezin, je vrienden of collega’s uit te proberen. Pret gegarandeerd!

Wie graag een spelletje komt spelen mag ons gerust contacteren. De kostprijs is 3 euro per persoon / per uur ( buiten de openingsuren wordt een minimum van 30 euro aangerekend).

Krinkelhof kindvriendelijke bar met speeltuin