Meteen naar de inhoud

Ons verhaal

Het Krinkelhof is onze droom en levenswerk dat wij, Kris en Saar, samen met onze drie kinderen Paulien, Odiel en Emiel, en trouwe viervoeter Loewis hebben gestart. Samen baten wij een zelfpluktuin, evenementenlocatie en zomerbar uit. In 2020 zijn wij in dit avontuur gedoken. Het eerste openingsjaar was enorm spannend, maar het hele gezin had de smaak te pakken naar meer. Dit jaar keren we terug met vele andere leuke uitbreidingen.

“Als je het Krinkelhof binnenwandelt, dan voel je de rust en ontspanning je tegemoetkomen. De open veldenverse buitenlucht en de gezelligheid maken van het Krinkelhof een ideale plaats om volledig te onthaasten”

Het Krinkelhof is gelegen tussen de velden in het rustige en landelijke Aartrijke, bij Brugge. Het is een plaats waar je kan ontspannen en genieten van de rust te midden de West-Vlaamse boerenbuiten. Alleen, met vrienden of met het hele gezin. Wij verwelkomen iedereen met open armen.

Het concept is ontstaan uit een sociaal engagement. Wij hebben altijd een open thuis gehad waar iedereen ten alle tijde welkom is. Dat gevoel trekken we door naar het Krinkelhof. Ons concept wil mensen bij mekaar brengen en zorgen voor rust en ontspanning in ons drukke en opgejaagde leven. Nauw contact tussen ons en onze klanten is dan ook zeer belangrijk.

Voor ons is het ook zeer belangrijk dat iedereen deel uit kan maken van ons concept. Met die insteek wordt het Krinkelhof dit jaar een zorgboerderij. Mensen met een beperking komen ons helpen om groenten te plukken en die klaar te leggen. Heb je aangepaste noden of wensen? Laat het ons dan zeker weten, wij helpen jou met plezier verder.

Ons einddoel? Daar zijn wij nog lang niet. Maar elk jaar nemen we een extra stapje richting dat doel om onze droom te bereiken. En de toekomst ideeën, die houden we nog even voor onszelf. Volg ons zeker op Facebook als je meer wil weten. Het belangrijkste is dat we het Krinkelhof met veel liefde, plezier en engagement uitbaten. We proberen het ook menselijk te houden, af en toe kan er eens een foutje gebeuren, maar dan is het zo. Want niemand is nu eenmaal foutloos in het leven.

Verse en zelfgemaakte tapas in het Krinkelhof Aartrijke

In onze kindvriendelijke bar kan je helemaal tot rust komen en onthaasten. De zomerbar bevindt zich grotendeels buiten, met een gezellige tent als overkapping. Voor de kinderen wordt een volledige speeltuin en heel veel plaats voorzien om te spelen en te ravotten.

Meer info over onze bar

Krinkelhof kindvriendelijke bar met speeltuin

Het Krinkelhof bruist van het leven. Onze locatie is beschikbaar voor kleine evenementen zoals babyborrels, verjaardagsfeestjes en communies. Verder worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een mosselsouper, Thaise avond, hamburgeravond etc., voor jou en jouw gezin.

Meer info over onze evenementen

Krinklehof pluktuin zedelgem brugge aartrijke zelfplukboerderij

Pluk zelf verse en onbespoten groenten in onze pluktuin. Alle groentjes zijn lokaal en zelf geteeld. We gebruiken geen pesticiden, insecticiden of andere schadelijke stoffen. Enkel heerlijke, verse groenten die geplant zijn met veel liefde.

Meer info over de zelfpluktuin