Meteen naar de inhoud

Zelfoogstboerderij

Koop lokale en verse groenten rechtstreeks uit onze kleinschalige plukboerderij. De groenten die wij kweken zijn met veel liefde geplantzonder gebruik van pesticideninsecticiden, sproeistoffen of chemische meststoffen. Kom gewoon even langs, pluk waar je zin in hebt, en passeer langs de kassa. Wij werken zonder afspraak of abonnementen, je bent vrij om langs te komen wanneer het je past tijdens de openingsuren. Wist je trouwens dat de gerechten in onze bar ook met onze eigen groentjes bereid worden?

Koop gezonde en lokale voeding

Kom zelf je groenten plukken in onze pluktuin! Ons assortiment van onbespoten groenten is uitgebreid. Naast groenten kan je ook plantjes kopen voor je eigen moestuin. Wist je trouwens dat het Krinkelhof ook een zorgboerderij is? Wij krijgen hulp van mensen met een beperking om onze pluktuin te verzorgen. Gezonde groenten geteeld met veel liefde en zorg!

Krinkelhof zelfoogstboerderij Aartrijke Zedelgem Brugge
Pluktuin Krinkelhof Aartrijke
Kom langs wanneer het past

Het Krinkelhof werkt niet met abonnementen of afspraken. Je bent welkom tijdens de openingsuren om te komen plukken naar hartenlust. Wij zijn open van juni tot en met augustus. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

zelf heerlijke en verse groenten plukken

Groenten plukken in het Krinkelhof is heel simpel. Je bent welkom tijdens de openingsuren om te komen plukken. Je kan zelf rustig rondwandelen in onze boerderij en kiezen welke groenten je wilt meenemen. Alles is mooi aangeduid met bordjes en vlaggetjes. Heb je hulp nodig? Dan komen wij je graag wat meer uitleg geven. Wij werken zonder abonnementen of andere kosten om de pluktuin te betreden. Je betaalt gewoon voor de groenten die je meeneemt op het einde van je bezoek. Om de afvalberg zo klein mogelijk te houden, raden wij je aan om zelf een draagtas of doos mee te nemen. Heb je dit niet bij, geen paniek. Wij beschikken over bakjes die gemaakt zijn uit gerecycleerd karton.

Krinklehof pluktuin zedelgem brugge aartrijke zelfplukboerderij