Zelfoogstboerderij

Koop lokale en verse groenten rechtstreeks uit onze plukboerderij. De groenten die wij kweken zijn met veel liefde geplantzonder gebruik van pesticideninsecticiden, sproeistoffen of chemische meststoffen. Kom gewoon even langs, pluk waar je zin in hebt, en passeer langs de kassa. Wij werken zonder afspraak of abonnementen, je bent vrij om langs te komen wanneer het je past tijdens de openingsuren. Wist je trouwens dat de gerechten in onze bar ook met onze eigen groentjes bereid worden?

Koop gezonde en lokale voeding

Kom zelf je groenten plukken in onze pluktuin, of bestel ze gemakkelijk online. Jij kiest wat jou het beste past. Ons assortiment van onbespoten groenten is uitgebreid. Naast groenten kan je ook plantjes kopen voor je eigen moestuin. Weet je niet waar te starten? Wij helpen je graag verder met de nodige tips & tricks!

Onze webshop is nog in volle opbouw, dus voorlopig kan je nog niet online bestellen. Heb je vragen over onze pluktuin? Neem dan zeker contact met ons op.

Krinkelhof zelfoogstboerderij Aartrijke Zedelgem Brugge
Pluktuin Krinkelhof Aartrijke
Kom langs wanneer het past

Het Krinkelhof werkt niet met abonnementen of afspraken. Je bent welkom tijdens de openingsuren om te komen plukken naar hartenlust. Wij zijn open van mei tot en met augustus. Let op, onze openingsuren zijn afhankelijk van het weer én van de Covid maatregelen. Neem dus een kijkje op onze Facebookpagina om zeker te zijn dat we open zijn! Of neem contact met ons op via het contactformulier.

zelf heerlijke en verse groenten plukken

Groenten plukken in het Krinkelhof is heel simpel. Je bent welkom tijdens de openingsuren om te komen plukken. Je kan zelf rustig rondwandelen in onze boerderij en kiezen welke groenten je wilt meenemen. Alles is mooi aangeduid met bordjes en vlaggetjes. Heb je hulp nodig? Dan komen wij je graag wat meer uitleg geven. Wij werken zonder abonnementen of andere kosten om de pluktuin te betreden. Je betaalt gewoon voor de groenten die je meeneemt op het einde van je bezoek. Om de afvalberg zo klein mogelijk te houden, raden wij je aan om zelf een draagtas of doos mee te nemen. Heb je dit niet bij, geen paniek. Wij beschikken over bakjes die gemaakt zijn uit gerecycleerd karton.

Krinklehof pluktuin zedelgem brugge aartrijke zelfplukboerderij
Krinkelhof zorgboerderij pluktuin Aartrijke
Bestel eenvoudig via onze webshop

Wil je liever je groenten online bestellen en gewoon komen ophalen? Dit kan eenvoudig via onze bestelpagina. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest de groenten en hoeveelheid die je wenst. Vervolgens plaats je je bestelling en betaal je online of ter plaatse bij het ophalen van je bestelling. Je kan je groenten elke vrijdagavond tussen 16u30 en 22u30 komen halen. Wist je trouwens dat het Krinkelhof een zorgboerderij is? Jouw groentjes worden namelijk geplukt door mensen met een beperking die ons met veel enthousiasme komen bijstaan.

Onze webshop is nog in volle opbouw, dus voorlopig kan je nog niet online bestellen. Heb je vragen over onze pluktuin? Neem dan zeker contact met ons op.