Meteen naar de inhoud

Zomer- en tapasbar

In de sfeervolle en kindvriendelijke pop-up bar kan je genieten van een verfrissend drankje, lekker hapje en goed gezelschap. De bar bevindt zich buiten en onder een gezellig ingerichte tent. Neem gerust je kinderen mee, zij kunnen spelen naar hartenlust in de speeltuin. Ook honden zijn helemaal welkom in het Krinkelhof, dit liefst aan de leiband om andere bezoekers niet te storen.

Geniet van de rust dichtbij huis

Een dagje uit met de kinderen, maar tegelijkertijd rust vinden voor jezelf. In de zomerbar van het Krinkelhof kan het allemaal. Kom een drankje drinken, hapje eten, een gezelschapspelletje of Boltra (Trabol) spelen, en geniet ten volle van je vrije tijd. Je kinderen kunnen vrij spelen in onze speeltuin en jij kan even helemaal zen worden. Een kindvriendelijke vakantie dichtbij huis, in de rust van de boerenbuiten in het Brugse Ommeland. Onze bar heeft een uitgebreide kaart met zowel streekbiertjes voor de liefhebbers, wijn, thee, koffie, versnaperingen voor de kinderen… voor ieder wat wils dus!

Krinkelhof kindvriendelijke bar met speeltuin
Krinkelhof zomerbar zedelgem griekse schotel
verse en huisgemaakte hapjes in de tapasbar

Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de zomerbar met een tapasbar. De hapjes en fingerfood worden voornamelijk bereid met verse en onbespoten groenten uit onze pluktuin. Naast tapas kan je ook lekkere pannenkoeken voor de kinderen en kleine foodshare gerechten bestellen. Een vooraf opgestelde menukaart hebben wij niet. Kom langs en laat je verrassen door onze lekkere gerechten!

De perfecte tussenstop tijdens het sporten

Het Krinkelhof bevindt zich te midden enkele fiets- en wandelroutes in het Brugse Ommeland: de Boschvogelroute, de Zilleghemroute en de Polderrandroute. Onze zomerbar is een ideale stopplaats om uit te rusten tussen de sportieve activiteiten door. Houd een deugddoende rustpauze om wat lekkers te drinken, te proeven en op krachten te komen!

Krinkelhof Aartrijke